Voor uw beton de juiste bekisting

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Beton bekisting

Wanneer beton van professionele bekisting wordt voorzien, gaat de resulterende constructie een leven lang mee. Er zijn echter voorbeelden te over van bouwwerken waarbij dit niet het geval is. R. van Scheppingen Beton B.V. realiseert en herstelt betonnen constructies en funderingen op basis van deugdelijk vakwerk. Jouw bekisting en andere funderings- en betonwerkzaamheden zijn bij ons bedrijf uit Mijdrecht in goede handen.

Beton laten voorzien van bekisting op maat

Een goede fundering leggen is maatwerk. In betonbouw betekent dat het storten van beton in een exact passende bekisting. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van wapening en bekisting voor het storten van beton. Daarbij staat bij ons kwaliteit en zorgvuldigheid altijd voorop. Door een goede bekisting voor beton aan te brengen, komt het wapeningsijzer niet bloot te liggen en wordt betonrot vermeden. Zodoende herstellen we niet alleen de fundering van een object, maar zorgen we ook dat deze niet snel opnieuw herstelwerkzaamheden nodig heeft. R. van Scheppingen Beton B.V. gaat te allen tijde voor duurzaam herstel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Schakel ons in voor funderingswerkzaamheden

Geïnteresseerd in een nieuwe fundering voor jouw object met goede funderingsbekisting? R. van Scheppingen Beton B.V. maakt deze graag voor je in orde. Wij werken op basis van een goed plan, heldere communicatie en korte lijnen. In al onze werkzaamheden zijn kwaliteit en zorgvuldigheid onze uitgangspunten. Mail ons vandaag nog met jouw vraag of project, bijvoorbeeld in de woning- of utiliteitsbouw, dan gaan wij meteen aan de slag. Wij geven jouw object een fundament waar je op kunt bouwen! Wil je meer weten over de manier waarop wij funderingswerken, betonstort en betonbekisting aanpakken in de wijde omgeving van Mijdrecht? Stuur ons dan een e-mail via info@vanscheppingenbeton.nl voor een persoonlijk gesprek, of vul het contactformulier in.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.