Voor uw beton de juiste bekisting

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Beton bekisting

Wanneer beton van professionele bekisting wordt voorzien, gaat de constructie die gemaakt wordt, een leven lang mee. R. van Scheppingen beton B.V. realiseert en herstelt betonnen constructies en funderingen op basis van deugdelijk vakwerk. Jouw bekisting en andere funderings- en betonwerkzaamheden zijn bij ons bedrijf uit Mijdrecht in goede handen.

Beton laten voorzien van bekisting op maat

Een goede fundering leggen is maatwerk. Als je kiest voor ons als uw aannemer in funderingswerken, zorgen we daarom voor het storten van beton in een exact passende bekisting. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van bewapening voor het storten van beton. Je kunt ons hier zowel als particulier als bedrijf voor inschakelen. Doordat je ons een goede bekisting voor beton laat aanbrengen, komt het wapeningsijzer niet bloot te liggen en wordt betonrot vermeden. Zodoende laat je niet alleen de fundering van het object herstellen, maar je zorgt er ook voor dat deze niet snel opnieuw funderingsherstelwerkzaamheden nodig heeft. R. van Scheppingen beton B.V. gaat te allen tijde voor duurzaam herstel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Schakel ons in voor diverse funderingswerkzaamheden

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe fundering voor jouw object met goede funderingsbekisting? R. van Scheppingen beton B.V. maakt deze graag voor je in orde. Mail ons vandaag nog met jouw vraag over bekisting of project, bijvoorbeeld in de woning- of utiliteitsbouw, dan gaan wij meteen aan de slag. Wil je meer weten over de manier waarop wij funderingswerken, het storten van beton en betonbekisting aanpakken in de wijde omgeving van Mijdrecht? Stuur ons dan een e-mail via info@vanscheppingenbeton.nl voor een persoonlijk gesprek, of vul het contactformulier in.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.