Laat je betonkelders realiseren door ons bedrijf in Mijdrecht

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Betonkelders

Het realiseren van betonkelders is specialistisch werk dat zorgvuldig moet gebeuren. Omdat een kelder per definitie ondergronds ligt, is deze – zeker in de Nederlandse bodem – erg gevoelig voor vocht. R. van Scheppingen Beton B.V. uit Mijdrecht kan elke kelder van beton herstellen of realiseren. Daarbij bouwen we op uitgebreide ervaring, niet alleen in de betonbouw maar ook met water-gerelateerde projecten. Wij realiseren en renoveren met regelmaat objecten die blootstaan aan water en waarbij vochtbestendigheid een grote rol speelt.

Duurzame betonkelders

De grootste uitdaging die de bouw van betonkelders anders maakt dan die van bovengrondse betonnen constructies, is vocht. Vocht is vervelend om in je kelder te krijgen. Het beperkt de gebruiksmogelijkheden, maar dat is niet het enige. Als het vocht tot in je kelder doordringt, dringt het waarschijnlijk ook door tot in het beton zelf, waar het het wapeningsijzer aan zal tasten. Wij realiseren duurzame betonkelders waar goed ingesloten wapeningsijzer niet door vocht wordt aangetast, en jij als eindgebruiker volop gebruiksmogelijkheden hebt. Voortaan gebruik je jouw kelder probleemloos voor bijvoorbeeld opslag of als kantoor.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Laat je betonkelder door ons realiseren

Wij beheersen alle facetten van betonbouw, met als specialisme betonbouw in de nabijheid van water. Dat maakt ons de aangewezen partij om betonkelders te realiseren of jouw bestaande kelder te renoveren. Voor dat laatste komen we graag op locatie kijken om een onderbouwd advies te geven. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en kunnen we een realistisch perspectief schetsen van het project. We leveren een gebruiksklare kelder op die nog vele jaren meegaat. Maak gebruik van de ruimte in jouw kelder door vochtproblemen of andere gebreken in de ban te doen: ga in zee met dé betonspecialist in de regio Mijdrecht. Je kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@vanscheppingenbeton.nl of door het contactformulier in te vullen.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.