Betonkelders

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Betonkelders

Het realiseren van betonkelders is specialistisch werk dat zorgvuldig dient te gebeuren. Omdat een kelder per definitie ondergronds ligt, is deze – zeker in de Nederlandse bodem – erg gevoelig voor vocht. Kies er daarom voor om de betonkelder te laten storten door een specialist. R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht is zo’n specialist. Onze vakmensen herstellen elke kelder van beton, of je kunt door hen een nieuwe betonkelder laten storten.

Laat duurzame betonkelders storten door onze vakmensen

De grootste uitdaging die het laten storten van een betonkelder anders maakt dan het storten van bovengrondse betonnen constructies, is vocht. Vocht is vervelend om in betonkelders te krijgen. Het beperkt de gebruiksmogelijkheden, maar dat is niet het enige probleem. Als het vocht tot in je kelder doordringt, kan het daar veel schade aanrichten. Wij realiseren duurzame betonkelders waar een goede funderingsbekisting niet door vocht wordt aangetast. Daarnaast reken je op ons voor herstel van de fundering, zodat jij als eindgebruiker volop mogelijkheden hebt voor het gebruik van jouw kelder. Voortaan zet je je jouw kelder probleemloos in als bijvoorbeeld opslag of als kantoor.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Laat je betonkelder door ons storten

Wij beheersen alle facetten van betonbouw, zoals het laten storten van een betonkelder, met als specialisme betonbouw in de nabijheid van water. Dat maakt ons de aangewezen partij om onderkelder te realiseren of jouw bestaande kelder te renoveren. We leveren een gebruiksklare kelder op die nog vele jaren meegaat. Maak gebruik van de ruimte in jouw kelder door vochtproblemen of andere gebreken in de ban te doen: ga in zee met dé betonspecialist in de regio Mijdrecht. Je kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@vanscheppingenbeton.nl of door het contactformulier in te vullen.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.