Een betonplaat storten is een klus voor ons in Mijdrecht

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home ยป Betonplaat storten

Een betonplaat is letterlijk het fundament van je constructie en daarom wil je deze goed laten storten. R. van Scheppingen Beton B.V. uit Mijdrecht is specialist in betonbouw en is daarom de aangewezen aannemer om een betonplaat te storten. Ook de rest van de beoogde constructie kunnen wij in de meeste gevallen realiseren. Daarbij beheersen wij alle aspecten van (beton)bouw. Wij storten een egale vloer op een goede ondergrond. Onze ruime ervaring in waterbouw komt daarbij van pas. Wij weten als geen ander hoe wij duurzaam en onderhoudsarm beton moeten storten.

Specialist in betonplaat storten

Waar het storten van een betonplaat op het oog misschien eenvoudig lijkt, is het absoluut een kwestie van vakwerk. Door een goede betonplaat te storten, leggen wij het fundament voor een constructie waarmee je nog jaren vooruit kan. Wij stellen onszelf als doel om een betonplaat te realiseren met maximale levensduur en minimale onderhoudsvereisten. Daar leveren we dan ook werk naar. Dat geldt voor nieuwe betonnen platen, maar ook voor herstel aan bestaande vloeren en funderingen. Ook daar maken we graag de kwaliteitsslag die je voor ogen hebt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Laat ons je betonplaat storten

We gaan graag in gesprek over de beoogde werkzaamheden. Als onderdeel van een groter project, of als project op zichzelf. Hoe groot of hoe klein een bouwproject ook is, wij werken altijd op basis van korte lijnen en heldere communicatie. Zo zorgen we ervoor dat we de betonplaat binnen de afgesproken termijn in de beoogde kwaliteit realiseren. Wil je een betonplaat storten en zoek je daarvoor een geschikte aannemer in de regio Mijdrecht? Mail R. van Scheppingen Beton B.V. op info@vanscheppingenbeton.nl of vul ons contactformulier in. Wij beantwoorden graag je vragen en sturen je een passende offerte toe.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.