Betonspecialist

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Betonspecialist

Een betonnen constructie realiseren is specialistisch werk waarvoor een betonspecialist ,een aannemer gespecialiseerd in betonbouw, zeker geen overbodige luxe is. R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht is zo’n specialist. Wij bouwen niet alleen duurzame en onderhoudsarme betonconstructies, maar doen dat ook op plaatsen die niet voor elke aannemer vanzelfsprekend zijn. Zo bouwen wij waterkeringen en herstellen wij funderingen onder bestaande constructies. Dit alles doen we toekomstgericht, zodat er niet snel nieuw onderhoud of herstel nodig is, zelfs op plaatsen waar van nature veel vocht is.

Schakel ons in als allround betonspecialist

Als aannemer die gespecialiseerd is in funderingswerken en betonbouw, kunnen wij een hoop met beton. Veel daarvan is direct zichtbaar, maar een deel van ons vakwerk wordt pas na vele jaren duidelijk. Betonnen bruggen vereisen vakwerk. Daarnaast reken je op ons voor funderingen, kademuren en waterkeringen. Want poreus beton leidt op vochtige plaatsen tot betonrot: aantasting van het wapeningsijzer met uiteindelijk het afbrokkelen van het beton tot gevolg. Denk bijvoorbeeld ook aan verzakking van vloeren en woningen. Als betonspecialist bouwen we watervaste betonconstructies die nog vele tientallen jaren hun functie vervullen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Bespreek met ons jouw betonproject

Voor welk specialistisch werk je ook een betonspecialist zoekt, R. van Scheppingen beton B.V. is de aangewezen partij. Daarbij beperken we ons niet tot (bijzondere) betonbouw. Ook andere aspecten van constructiewerk beheersen wij. Indien gewenst kunnen wij als betonspecialist tevens een complete verbouwing, renovatie of andersoortig bouwproject op ons nemen. Onze vakmensen stoppen bij alle werkzaamheden dezelfde passie en kwaliteit in hun werk. Dat leidt tot constructies die nog vele jaren meegaan! Wanneer je een betonspecialist nodig hebt voor een bouwproject, neem je contact met ons op. Leg je project aan ons voor, stel je vragen of vraag direct een offerte aan. Je kunt ons bereiken via info@vanscheppingenbeton.nl of door het contactformulier in te vullen.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.