Betonspecialist in Mijdrecht

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home ยป Betonspecialist

Een betonnen constructie realiseren is specialistisch werk waarvoor een betonspecialist (een aannemer gespecialiseerd in betonbouw) zeker geen overbodige luxe is. R. van Scheppingen Beton B.V. is zo’n specialist. Wij bouwen niet alleen duurzame en onderhoudsarme betonconstructies, maar doen dat ook op plaatsen die niet voor elke aannemer vanzelfsprekend zijn. Zo bouwen wij waterkeringen en herstellen wij funderingen onder bestaande constructies. Dat alles doen we toekomstgericht, zodat er niet snel nieuw onderhoud of herstel nodig is, zelfs op plaatsen waar van nature veel vocht is.

Allround betonspecialist uit Mijdrecht

Als aannemer die gespecialiseerd is in betonbouw, kunnen wij een hoop met beton. Veel daarvan is direct zichtbaar, maar een deel van ons vakwerk wordt pas na vele jaren duidelijk. Viaducten, funderingen en waterkeringen vereisen in het bijzonder vakwerk. Want poreus beton leidt op vochtige plaatsen tot betonrot: aantasting van het wapeningsijzer met uiteindelijk het afbrokkelen van het beton tot gevolg. Wij bouwen watervaste betonconstructies die bij uitstek geschikt zijn voor het beoogde doel en die nog vele tientallen jaren hun functie vervullen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Op zoek naar een betonspecialist?

Voor welk specialistisch werk je ook een betonspecialist zoekt, R. van Scheppingen Beton B.V. uit Mijdrecht is de aangewezen partij. Daarbij beperken we ons niet tot (bijzondere) betonbouw. Ook andere aspecten van constructiewerk beheersen wij. Indien gewenst kunnen wij een complete verbouwing, renovatie of andersoortig bouwproject op ons nemen. Onze vakmensen stoppen namelijk bij alles dezelfde passie en kwaliteit in hun werk en dat leidt tot constructies die nog vele jaren meegaan. Wanneer je een betonspecialist nodig hebt voor een bouwproject, neem je contact op met ons. Leg je project aan ons voor, stel je vragen of vraag direct een offerte aan. Je kunt ons bereiken op info@vanscheppingenbeton.nl of ons contactformulier invullen. We gaan graag met je in gesprek.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid