Door ons in Mijdrecht een betonvloer laten leggen

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home ┬╗ Betonvloer leggen

Een goede betonvloer leggen betekent jarenlang plezier. Tenminste, wanneer dat ook ├ęcht goed gebeurt. Een betonvloer leggen is vakwerk en wanneer dat vakwerk ook vakbekwaam wordt uitgevoerd, gaat een betonvloer extreem lang mee zonder noemenswaardig onderhoud. Vakbekwaam een betonvloer leggen is het specialisme van ons bedrijf uit Mijdrecht bij uitstek. R. van Scheppingen Beton B.V. is allround betonspecialist en wij kunnen met elke betonconstructie uit de voeten. Daarbij spreekt onze ervaring voor zich, net als de kwaliteit van ons werk. Daar laten we je graag mee kennismaken.

Betonvloer leggen of herstellen

Vanwege de hardheid, stugheid en algehele bestendigheid is beton een logisch materiaal om vloeren en andere duurzame constructies uit te vervaardigen. Beton is vaak letterlijk het fundament van een gebouw of constructie. Maar dat betekent niet dat een betonvloer eeuwig meegaat of geen onderhoud nodig heeft. Veel oudere betonnen constructies zijn aan vervanging toe. Alleen al vanwege de leeftijd, maar ook vanwege de lagere kwaliteit beton die vroeger soms werd gebruikt. Wij zijn gespecialiseerd in herstel en renovatie en kunnen dan ook een betonvloer leggen in bestaande constructies, als onderdeel van algeheel funderingsherstel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Betonnen vloer leggen? Schakel ons in

R. van Scheppingen Beton B.V. is ervaren in betonbouw. Een betonvloer leggen, een fundering herstellen of een verbouwing verrichten in de regio Mijdrecht is ons dagelijks werk. Werk dat we doen in opdracht voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Daarbij zijn kwaliteit en jouw wensen altijd onze uitgangspunten. Laat ons weten wat je voor ogen hebt en wij realiseren een betonnen vloer voor een mooi prijs waar je nog lang mee vooruit kunt. Zoek je naar een partij die een goede betonvloer voor je legt of een andere constructie realiseert? Mail ons op info@vanscheppingenbeton.nl en stel je vragen, of vraag direct een offerte aan. Je kunt ons ook bereiken via ons contactformulier. We gaan graag voor je aan de slag.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid