Betonvloer leggen

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Betonvloer leggen

Door een kwalitatief hoogwaardige betonvloer te laten leggen, heb je er jarenlang profijt van. Tenminste, wanneer dat ook écht goed gebeurt. Een betonvloer leggen is vakwerk en wanneer dat vakwerk ook bekwaam wordt uitgevoerd, gaat een betonvloer extreem lang mee zonder noemenswaardig onderhoud. Vakbekwaam een betonvloer leggen is bij uitstek het specialisme van ons bedrijf uit Mijdrecht. R. van Scheppingen Beton B.V. is allround betonspecialist en wij kunnen met elke betonconstructie uit de voeten. Daarbij spreekt onze ervaring voor zich, net als de kwaliteit van ons werk. Daar laten we je graag mee kennismaken.

Een betonvloer laten leggen of herstellen

Vanwege de hardheid, stugheid en algehele bestendigheid is beton een logisch materiaal om vloeren en andere duurzame constructies uit te vervaardigen. Beton is vaak letterlijk het fundament van een gebouw of constructie. Maar dat betekent niet dat elke betonvloer eeuwig meegaat of geen onderhoud nodig heeft. Veel oudere betonnen constructies zijn aan vervanging toe. Alleen al vanwege de leeftijd, maar ook vanwege de lagere kwaliteit beton die vroeger soms werd gebruikt. Wij zijn gespecialiseerd in herstel en renovatie en kunnen dan ook een betonvloer storten of herstellen in bestaande constructies, als onderdeel van algeheel funderingsherstel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Schakel ons in voor een compleet project

R. van Scheppingen Beton B.V. heeft ruime ervaring in betonbouw. Een betonvloer leggen, een fundering herstellen of een verbouwing verrichten in de regio Mijdrecht is ons dagelijkse werk. Werk dat we doen in opdracht voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Daarbij zijn hoogwaardige kwaliteit en jouw wensen altijd onze uitgangspunten. Laat ons weten wat je voor ogen hebt en wij leggen een betonnen vloer waar je nog lang mee vooruit kunt. Zoek je naar een partij die een goede prefab betonvloerop maat voor je legt of een andere constructie realiseert? Mail ons via info@vanscheppingenbeton.nlen stel je vragen, of vraag direct een offerte aan. Je kunt ons ook bereiken via het contactformulier.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.