Een betonvloer laten leggen

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Betonvloer leggen

Door een kwalitatief hoogwaardige betonvloer te laten leggen, zoals een monoliet of gevlinderde betonvloer, heb je er jarenlang profijt van. Dit dient natuurlijk wel met zorg te gebeuren. Een betonvloer leggen is vakwerk, en bij het inschakelen van vakmensen heb je na de aanleg geen omkijken naar het onderhoud. Reken daarom op de vakbekwame specialisten van R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht. Je schakelt ons in als allround specialist voor elke mogelijke betonconstructie, zoals een monoliet of gevlinderde betonvloer. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe fundering of een brug aan laten leggen? Ook dan staan wij voor je klaar.

Een betonvloer laten leggen of herstellen door onze vakmensen

Vanwege de hardheid, stugheid en algehele bestendigheid is beton een veelgebruikt product om vloeren van te maken, zoals een monoliet betonvloer of een gevlinderde vloer. Beton is vaak letterlijk het fundament van een gebouw of een constructie en wordt daarom regelmatig als fundering van een huis ingezet. Maar dat betekent niet dat elke betonvloer eeuwig meegaat zonder het juiste onderhoud. Oudere betonnen constructies zijn na verloop van tijd aan vervanging toe. Vanwege de leeftijd en de lagere kwaliteit beton die vroeger soms werd gebruikt, slijten deze constructies sneller. Je profiteert bij ons, als jouw aannemer in funderingswerken, van een specialisatie in herstel en renovatie. Schakel ons daarom in voor het storten of herstellen dan ook een betonvloer, zoals een monoliet of gevlinderde betonvloer in bestaande constructies. Zo zorg je voor een algeheel funderingsherstel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Schakel ons in voor een compleet project

R. van Scheppingen beton B.V. heeft ruime ervaring in betonbouw. Een monoliet of gevlinderde betonvloer leggen, een fundering herstellen of een verbouwing verrichten in de regio Mijdrecht, je kunt ons overal voor inschakelen. Zowel zakelijke als particuliere klanten weten ons te vinden. Jouw wensen en een hoge kwaliteit zijn altijd onze uitgangspunten. Laat ons weten wat je voor ogen hebt en wij leggen bijvoorbeeld een monoliet of gevlinderde betonvloer aan waar je nog lang mee vooruit kunt. Zoek je naar een partij die een prefab betonvloerop maat voor je legt, of een andere constructie realiseert? Mail ons via info@vanscheppingenbeton.nlen stel je vragen, of vraag direct een offerte aan. Je bereikt ons ook via het contactformulier.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.