De fundering van je aanbouw van ons in Mijdrecht

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home ยป Fundering aanbouw

De fundering van je aanbouw laat je bij voorkeur aan een specialist over, want niemand zit op een ondeugdelijke fundering te wachten. R. van Scheppingen Beton B.V. is zo’n specialist, met ruime ervaring in diverse soorten betonconstructies. Waterbestendige, duurzame betonconstructies en funderingen zijn bij uitstek ons specialisme. Dat maakt ons de aangewezen partij voor de fundering van je aanbouw. Wij zorgen voor een constructie die lang meegaat en waar je probleemloos een aanbouw op realiseert. En mocht je daar nog een aannemer voor zoeken: ook de realisatie van de aanbouw zelf is bij ons in goede handen.

Een stevige fundering onder je aanbouw

De fundering is letterlijk de basis van elke constructie. Wanneer hier geen goed werk in wordt geleverd, wordt de hele constructie wankel. Bij een aanbouw leidt dat tot zichtbare scheuren en verzakkingen. Wij leveren vakwerk, waarbij je over het resultaat niet in hoeft te zitten. Door beton van uitstekende kwaliteit te gebruiken, sluiten wij het wapeningsijzer goed af van vocht en treedt er minder snel verslechtering op van het beton. Ook verzakkingen voorkomen wij door degelijk werk en jarenlange ervaring met het realiseren van funderingen en aanbouw bij woningen in de regio Mijdrecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Fundering voor aanbouw? Neem contact op

Als je de zekerheid wilt van een degelijke betonconstructie die uitsluitend positief bijdraagt aan de waarde van het object, kies je voor R. van Scheppingen Beton B.V. Wij leveren vakwerk, gemaakt door vakmensen. Daarbij werken we op basis van duidelijke afspraken, korte lijnen en heldere communicatie. We horen graag wat jij voor ogen hebt en richten ons project daarop in. Ben je op zoek naar een aannemer voor de fundering van je aanbouw in de omgeving van Mijdrecht? Wij horen graag meer over het project, beantwoorden je vragen over bijvoorbeeld funderingherstel en sturen je een passende offerte toe. Neem daarvoor contact met ons op via info@vanscheppingenbeton.nl of via ons contactformulier.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.