Fundering met heiwerk

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Fundering met heiwerk

Gebouwen en grotere objecten hebben een fundering nodig en, indien op zachte bodem, een fundering met heiwerk. Dit voorkomt dat een object verzakt door de zachte grond of bij droogte. R. van Scheppingen beton B.V. realiseert en herstelt funderingen. Inclusief heiwerk, waar nodig. Ook op de vraag of heiwerk nodig is bij de fundering die je voor ogen hebt, kunnen wij antwoord geven.

Renovatie van fundering met heiwerk

De fundering is letterlijk de basis van elk object. Helaas zijn problemen met de fundering niet altijd direct duidelijk. Vaak worden problemen met een fundering met eventueel hekwerk pas duidelijk wanneer deze in bijzonder slechte staat is. Wanneer er sprake is van een slechte fundering, kan het probleem zowel in de gemetselde of betondelen als in de heipalen zitten. Dat laatste doet zich eigenlijk alleen voor bij objecten op zeer oude, houten palen. In de meeste gevallen volstaat een relatief eenvoudig herstel of vervanging van de betonnen constructie van de fundering. Zowel een nieuwe fundering als het herstel van een bestaande is aan ons als aannemer voor funderingswerken toevertrouwd. Wij leveren vakwerk waar je letterlijk nog jaren mee vooruit kunt. Juist omdat we zoveel ervaring hebben met slechte funderingen, weten we precies waar we op dienen te letten en wat we kunnen doen om jouw fundering zo toekomstbereid mogelijk te maken. Onze ervaring en vakkennis zetten we graag in ten behoeve van jouw project.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Schakel ons in voor een fundering met heiwerk

Wil je een fundering laten storten en wil je weten of heiwerk nodig is? Of wil je direct een fundering met heiwerk laten storten in de regio Mijdrecht? Neem in deze gevallen gerust contact op met ons via info@vanscheppingenbeton.nl of vul ons contactformulier in. Dan kijken we snel wat we voor je kunnen betekenen, ook als je bijvoorbeeld vragen hebt over funderingsherstel.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.