Funderingsbekisting van ons bedrijf in Mijdrecht

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Funderingsbekisting

Voor een gedegen herstel van jouw fundament kies je voor een funderingsbekisting. Een goed bouwwerk rust op een goed fundament, maar niet elk fundament blijft eeuwig in goede staat. Wanneer een fundering beschadigd is, vereist dit deskundig herstel. R. van Scheppingen Beton B.V. is hierin gespecialiseerd en werkt op basis van een goed plan, heldere communicatie en korte lijnen. Wij installeren een funderingsbekisting en ondersteunen jouw bouwwerk met een fundament waarop het nog vele decennia vooruit kan. Dit doen we onder meer in de waterbouw en voor panden in zakelijk en particulier bezit.

Funderingsbekisting en betonbouw in de regio Mijdrecht

Er is eigenlijk maar één manier om een goede fundering aan te leggen: met funderingsbekisting. Bij de bovengrondse delen van bouwwerken worden met regelmaat prefab-elementen gebruikt, maar een fundering is altijd maatwerk. Dat begint bij de bekisting van jouw fundering in Mijdrecht en omstreken. Goede bekisting voorkomt dat beton weglekt en wapeningsijzer in jouw fundering bloot komt te liggen. Dat resulteert in zogeheten betonrot, wat een veelvoorkomende oorzaak is van slechte funderingen. Door het wapeningsijzer goed af te sluiten en daarbij beton van goede kwaliteit te gebruiken, bouwen wij een stevige fundering die goed bestand is tegen de vochtige bodem.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Aan de slag met de bekisting van jouw fundering

Of je nu een partij zoekt voor gedegen bekisting van jouw fundering of voor de realisatie van een geheel nieuwe fundering, R. van Scheppingen Beton B.V. helpt je verder. Kwaliteit is daarbij altijd ons uitgangspunt. Te weinig aandacht voor kwaliteit is immers doorgaans de oorzaak van veel slechte funderingen. Wij leveren altijd maatwerk en denken daarin met je mee. Wil je het hele object laten renoveren of uitbreiden? Wij leggen er letterlijk en figuurlijk alvast een goede basis voor. Ben je eigenaar van een bouwwerk met funderingsproblemen? Of wil je meer weten over onze werkwijze bij het realiseren van toekomstbestendige funderingen? Mail ons dan op info@vanscheppingenbeton.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen je vervolgens graag verder.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid