Funderingsbekisting

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Funderingsbekisting

Een goede funderingsbekisting is belangrijk voor een gedegen herstel van jouw fundament. Wanneer een fundering beschadigd is, wil je natuurlijk dat deze vakkundig hersteld wordt. R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht is hierin gespecialiseerd en werkt op basis van heldere communicatie en korte lijnen. Schakel ons in voor het installeren een funderingsbekisting zodat het fundament van jouw bouwwerk nog lang meegaat. Je rekent op ons voor waterbouw en voor panden in zowel zakelijk als particulier bezit.

Funderingsbekisting op basis van maatwerk

Er is maar één manier om een goede fundering aan te leggen: met funderingsbekisting. Bij de bovengrondse delen van bouwwerken worden met regelmaat prefab vloeren gebruikt, maar een fundering is altijd maatwerk. Dat begint bij de bekisting van het beton van jouw fundering. Goede bekisting voorkomt dat beton weglekt en het wapeningsijzer in jouw fundering bloot komt te liggen. Deze blootlegging resulteert in betonrot, wat een veelvoorkomende oorzaak is van slechte funderingen. Door het wapeningsijzer goed af te sluiten en daarbij betonwerk van goede kwaliteit te gebruiken, bouwen wij een stevige fundering met een bekisting, die goed bestand is tegen de vochtige bodem.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Aan de slag met de bekisting van jouw fundering

Of je nu een partij zoekt voor gedegen bekisting van een fundering of voor het storten van een fundering, R. van Scheppingen beton B.V. helpt je verder. Hoogwaardige kwaliteit is daarbij altijd ons uitgangspunt. Te weinig aandacht voor kwaliteit is immers een van de belangrijkste oorzaken van slechte funderingen. Je ontvangt bij ons altijd een funderingsbekisting op maat en wij denken met je mee over een passende oplossing.

Schakel ons in voor funderingswerkzaamheden

Wil je je hele object laten renoveren of uitbreiden? Wij leggen er als aannemer met onze funderingen letterlijk en figuurlijk alvast een goede basis voor. Ben je eigenaar van een bouwwerk met funderingsproblemen, bijvoorbeeld in Utrecht? Of wil je meer weten over onze werkwijzen bij het realiseren van toekomstbestendige funderingen? Mail ons dan via info@vanscheppingenbeton.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen je vervolgens graag verder aan hoogwaardige funderingsbekisting.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.