Funderingsherstel in regio Amsterdam

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home ยป Funderingsherstel Amsterdam

Voor vakkundig funderingsherstel onder je pand in Amsterdam of Zaandam, schakel je R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht in. Je maakt bij ons gebruik van diverse diensten, zoals het laten bouwen van allerlei betonconstructies in de woningbouw, utiliteitsbouw en droge waterbouw. Dit betekent dat je bij ons terechtkunt voor effectief funderingsherstel waarbij vochtproblemen worden tegengegaan. Samen vinden we de beste lange-termijnoplossing.

Funderingsherstel voorkomt vochtproblemen en verdere schade

Het herstel van een fundering is niet alleen nodig vanwege veroudering; vocht speelt net zo vaak een grote rol. De natte Nederlandse bodem vormt namelijk een grote uitdaging voor de betonbouw, met name bij het storten van funderingen en de bouw van onderkelders. Door vochtproblemen kun je last krijgen van betonrot, wat uiteraard negatieve invloed heeft op de constructie in zijn geheel. Daarnaast kan een verandering in het grondwaterpeil leiden tot verzakking van woningen. Ook bij dit probleem schakel je ons als aannemer in funderingswerken in voor funderingsherstel, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de constructie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Profiteer van onze expertise

Funderingsherstel vraagt om een uitgebreide expertise in funderingswerken en een jarenlange ervaring in de betonbouw, zeker als het gaat om duurzame oplossingen. Reken daarom op onze vakmensen. Of het nu gaat om het storten van een nieuwe fundering of een renovatie: met de juiste kennis, goede timmermannen en de beste middelen gaan we voor je aan de slag. Neem contact met ons op via info@vanscheppingenbeton.nl voor meer informatie. Je kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wil je zelf aan de slag? Bekijk dan onze vacature voor een timmerman.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.