Funderingsherstel in regio Amsterdam

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Funderingsherstel Amsterdam

Voor vakkundig funderingsherstel onder je pand in Amsterdam of Zaandam, schakel je R. van Scheppingen Beton B.V. uit Mijdrecht in. Ons team houdt zich bezig met allerhande betonconstructies in de woningbouw, utiliteitsbouw en droge waterbouw. In deze laatste tak van de bouwsector hebben we ons door de jaren heen sterk gespecialiseerd in water-gerelateerde projecten. Dit betekent dat je bij ons terechtkunt voor funderingsherstel op jouw locatie in Amsterdam of Zaandam, waarbij vochtproblemen moeten worden tegengegaan. Samen met jou komen we tot de beste lange-termijnoplossing.

Funderingsherstel in de omgeving van Amsterdam en Zaandam: het voorkomen van vochtproblemen

Het herstel van een fundering is niet alleen nodig vanwege veroudering; vocht speelt net zo vaak een grote rol. De Nederlandse bodem vormt dan ook een grote uitdaging voor de betonbouw, met name bij het storten van funderingen en de bouw van betonkelders. Door vochtproblemen kan betonrot optreden, wat uiteraard negatieve invloed heeft op de constructie in zijn geheel. Daarnaast kan een verandering in het grondwaterpeil leiden tot verzakking van constructies. Ook bij dit probleem schakel je ons in voor funderingsherstel, bijvoorbeeld in Amsterdam of Zaandam.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Profiteer van onze expertise

Funderingsherstel vraagt om een uitgebreide expertise in funderingswerken en een lange ervaring in de betonbouw, zeker als het aankomt op duurzame oplossingen. Daar kun je op rekenen bij het funderingsherstel door R. van Scheppingen Beton B.V. uit Mijdrecht, ook bij jou in Amsterdam of Zaandam. Of het nu gaat om het storten van een nieuwe fundering of een renovatie: met de juiste kennis en middelen gaan we voor je aan de slag. Je rekent bij ons tevens op complete service, communicatie in korte lijnen en een continue oplossingsgerichte aanpak. Neem contact met ons op via info@vanscheppingenbeton.nl of vul het contactformulier in. Je kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.