Laat de kosten van uw funderingsherstel inschatten

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Funderingsherstel

Dankzij de lage kosten van funderingsherstel bij R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht laat je je verzakte fundering vakkundig herstellen, zodat je weer veilig kunt wonen in je huis. Je rekent op ons voor herstel van diverse soorten fundering in de omgeving van Utrecht. Verzakkingen in de fundering kunnen gevaarlijke situaties opleveren, laat deze dus altijd tijdig herstellen. Ons team herstelt funderingen en is gespecialiseerd in diverse soorten funderingsherstel. Wij kunnen zowel beginnende problemen aanpakken als een verzakte fundering vakkundig volledig herstellen restaureren, tegen lage kosten.

Zo werkt een vakkundig funderingsherstel en dit zijn de kosten

De uiteindelijke prijs voor het herstellen van een beschadigde of verzakte vloer of fundering hangt af van vele omstandigheden waarin de herstelling van het verzakte object plaatsvindt. Je wilt natuurlijk wel op voorhand duidelijkheid over de kosten van funderingsherstel en het herstel van de verzakking van jouw woning. Wij werken altijd op basis van een geaccordeerde offerte met een realistische prijsopgave. De offerte van jouw funderingsherstel maken we op basis van de informatie die jij ons verstrekt. Zo weet jij waar je aan toe bent, wanneer je onze vakmensen jouw verzakte fundering laat herstellen. Ons team neemt de tijd om je meer te vertellen over de werkzaamheden die zorgen voor een vakkundig herstel van jouw fundering. Zo weet je wat je te wachten staat wanneer je voor ons kiest voor het herstel van de fundering.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Schakel ons in voor het beste resultaat

Het maakt voor ons niet uit wat de oorzaak van de beschadigde funderingen en betonnen vloeren is. Wij helpen je graag. Is er sprake van een fundering met heiwerk? Onze ruime ervaring in funderingen in combinatie met vakwerk zorgt er altijd voor dat je bij oplevering een object hebt waarop je kunt vertrouwen. Hier heb je met ons herstel van de fundering nog vele jaren profijt van, zonder schade of zorgen. Ben je eigenaar van een pand waarbij het oplossen van een verzakte fundering nodig is, of heb je bijvoorbeeld een vraag over de kosten van jouw funderingsherstel? Wij beantwoorden graag je vragen. Stuur ons een mail via info@vanscheppingenbeton.nl of vul het contactformulier in.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.