Funderingsherstel door ons in Mijdrecht

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home ยป Funderingsherstel

Funderingsherstel is nodig wanneer de fundering van je huis of een ander gebouw duidelijke gebreken vertoont. Dit kan blijken uit vochtproblematiek, scheuren in muren en, in het meest extreme geval, verzakkingen. Een verzakte fundering herstellen is wel mogelijk maar niet eenvoudig. Het is daarom belangrijk om tijdig en zorgvuldig funderingsherstel te laten uitvoeren. R. van Scheppingen Beton B.V. in Mijdrecht herstelt funderingen. Wij kunnen zowel beginnende problemen aanpakken als een verzakte fundering herstellen.

Kosten van funderingsherstel

De uiteindelijke prijs voor het herstel van een beschadigde fundering of vloer hangt af van vele omstandigheden. We kunnen daarom niet zomaar een standaardprijs noemen. Toch wil je natuurlijk wel op voorhand duidelijkheid over de kosten van funderingsherstel. Wij werken altijd op basis van een geaccordeerde offerte met een realistische prijsopgave. Die prijsopgave kunnen we maken op basis van de informatie die jij ons verstrekt. Neem daarom gerust contact op met ons bedrijf uit Mijdrecht bij vragen, voor een offerte en voor een beredeneerde en duidelijke inschatting van de kosten van funderingsherstel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Schakel ons in om een verzakte fundering te herstellen

Wat de onderliggende oorzaak van beschadigde funderingen van bijvoorbeeld betonplaten ook is, en of er nu sprake is van een fundering met heiwerk of niet, funderingsherstel laat je met een gerust hart over aan R. van Scheppingen Beton B.V. uit Mijdrecht. Onze ruime ervaring met funderingen in combinatie met vakwerk zorgt dat je bij oplevering een object hebt waarop je kunt vertrouwen, waarvan je nog vele jaren plezier hebt en waar je veilig in kunt verblijven, zonder schade of zorgen. Ben je eigenaar van een pand waar funderingsherstel nodig is of heb je een vraag over de kosten van funderingsherstel? Wij beantwoorden graag je vragen. Indien nodig nemen we een kijkje ter plekke. Stuur ons een mail op info@vanscheppingenbeton.nl of vul ons contactformulier in. Wij geven je graag uitsluitsel.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid