Uw aannemer in funderingswerken

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Funderingswerken

Wanneer funderingswerken goed worden uitgevoerd, kan een gebouw of object daar een leven lang op mee. Maar niet altijd worden funderingswerken goed uitgevoerd en met name oude gebouwen hebben vaak een slechte fundering. Het herstellen van een oude fundering of het realiseren van een goede fundering onder een nieuw object laat je over aan R. van Scheppingen Beton B.V. in Mijdrecht. Wij zijn een allround specialist in betonbouw maar ook een aannemer die de overige onderdelen van je project kan uitvoeren.

Allerhande funderingswerken

Eigenlijk zijn alle soorten funderingswerkzaamheden ons bedrijf uit Mijdrecht toevertrouwd. Ons specialisme is duurzame bouw en waterbestendigheid, maar ook de fundering onder de aanbouw van een woning nemen wij graag op ons. Daarbij gaan we grondig te werk, ook indien er in het ergste geval sprake is van verzakking en er funderingsherstel nodig is. We sluiten de wapening goed op in beton dat vooral niet te poreus is. Zo voorkomen we op termijn aantasting van het wapeningsijzer door vocht, wat vervolgens weer tot betonrot kan leiden. Ook wanneer de bodem vraagt om heiwerkzaamheden voor het storten van een fundering, nemen wij dat werk graag op ons.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Een betrouwbare aannemer voor je fundering

Omdat de fundering van een huis of gebouw een van de belangrijkste onderdelen is van een object, is het extra belangrijk dat dit goed wordt gedaan. Daarom is het een bemoedigende gedachte dat R. van Scheppingen Beton B.V. in Mijdrecht duurzame betonconstructie als specialisme heeft. We nemen de opdrachtgever zo veel mogelijk mee in het werk dat we doen en verduidelijken graag dingen, waar nodig. Daarbij houden we van korte lijnen en duidelijke communicatie. Door je als opdrachtgever zo nauw mogelijk bij de uitvoering te betrekken, dragen we bij aan een resultaat waar je tevreden mee bent. Wanneer je op zoek bent naar een aannemer in de regio Mijdrecht voor funderingswerken, laat dan gerust van je horen. Stuur ons een bericht via info@vanscheppingenbeton.nl of via ons contactformulier. Wij schetsen graag de mogelijkheden.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.