Uw aannemer in funderingswerken

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Funderingswerken

Schakel R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht in als aannemer voor funderingswerken, bijvoorbeeld voor jouw project in Den Haag of Amsterdam. Je profiteert dan van betonconstructies die een leven lang meegaan. Of het nu gaat om funderingen voor woningen, kantoorpanden of bedrijfshallen: jij rekent altijd op het beste resultaat voor je constructie. Als aannemer in funderingswerken zijn we gespecialiseerd in particuliere betonwerken, utiliteitsbouw en droge waterbouw en zijn we actief in heel Nederland. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Een aannemer in duurzame funderingswerken in onder andere Den Haag en Amsterdam

Wanneer je een nieuwe fundering wilt laten storten of je huidige fundering wilt laten herstellen, kies je natuurlijk voor een duurzame oplossing. Bij het storten of herstellen van een fundering komen er veel werkzaamheden kijken. Dit zijn werkzaamheden die veel expertise, vakmanschap en ervaring vereisen. Er dient bijvoorbeeld rekening gehouden te worden met vochtgevoeligheid, door middel van onderkelderen. Zeker op de natte Nederlandse bodem van steden als Amsterdam en Den Haag kan dit een woningreddende methode zijn. Aantasting van het beton wordt hierbij tegengegaan. Onze specialisten zetten zich iedere dag in om de meest duurzame funderingswerken te realiseren in diverse steden. Wij zorgen voor vakkundig funderingsherstel, zodat je zo lang mogelijk gebruikmaakt van jouw pand, zonder veel onderhoud. Tevens zijn we als aannemer voor funderingswerken in staat om verzakte woningen te herstellen, wanneer de schade aan de fundering te groot is geworden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Vraag om advies over jouw project

Wil je meer weten over onze werkzaamheden of wil je advies ontvangen over bijvoorbeeld een fundering met heiwerk van ons als aannemer in funderingswerken? Bespreek wat er gedaan dient te worden en wat de kosten ervan zijn met onze specialisten en ontdek de oplossingen voor jouw constructie. Je bereikt ons via het e-mailadres info@vanscheppingenbeton.nl of via het contactformulier. Samen schetsen we een realistisch perspectief van je project en we stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op. Zo weet jij waar je aan toe bent als je ons als aannemer voor funderingswerken inschakelt.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.