Negatieve kleef

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home ยป Negatieve kleef

Wanneer negatieve kleef optreedt, gaat inklinkende grond aan de palen in jouw fundering hangen. Hierdoor loop je het risico op verzakkingen en grote schade. Laat negatieve kleef daarom op tijd aanpakken door een team van ervaren specialisten. R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht beschikt over zulke vakmensen en helpt je graag dit probleem te verhelpen.

Wanneer treedt negatieve kleef op en hoe verhelp je dit?

Zeker in de natte, Nederlandse grond treedt regelmatig negatieve kleef op dankzij inklinking. Dit vindt meestal plaats in een slappe bodem met veel water dichtbij bewoning. Schakel ons daarom in voor funderingsherstel rondom Amsterdam. Als inwoner van deze stad of de omliggende regio is de kans groot dat je met dit probleem te maken krijgt en funderingsherstel nodig hebt. Je laat deze verzakking bijvoorbeeld met de tafel-methode verhelpen, zodat jouw fundering er weer stevig bij ligt. Met de hulp van ons team heb je de komende jaren geen omkijken naar het onderhoud de fundering van jouw huis of bedrijfspand.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Laat dit probleem oplossen door onze specialisten

Het is dus belangrijk om negatieve kleef snel te laten verhelpen door een team van specialisten. Als jij alleen het beste wilt voor jouw pand, schakel je de professionals van R. van Scheppingen beton B.V. in. Wil je meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en stuur een e-mail naar info@vanscheppingenbeton.nl. We denken graag met je mee over jouw bouw- of renovatieproject.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.