Onderkelderen

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Onderkelderen

Onderkelderen is dé oplossing wanneer je behoefte hebt aan extra woon-of werkruimte, maar je jouw woning of bedrijfspand niet wilt uitbouwen. Deze ingreep dient door specialisten uitgevoerd te worden die ervaring hebben met gewichtsberekeningen en constructietekeningen. Kies daarom voor R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht om met onderkelderen aan de slag te gaan en extra ruimte te creëren.

Ontdek de vele voordelen van onderkelderen

Wil je graag een extra slaapkamer aan jouw huis toevoegen, of zou voor jou een thuiskantoor een uitkomst vormen? Schakel ons dan in om met onderkelderen van start te gaan en extra ruimte onder jouw huis te winnen. Je profiteert bij ons van een ervaring met diverse diensten op het gebied van funderingsherstel en utiliteitsbouw, waardoor je rekent op een duurzame kelderbouw. Merk je juist dat er verzakking in jouw kelder optreedt? Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in woningreddende methodes. Zo schakel je ons ook in om negatieve kleef, bijvoorbeeld op te laten lossen. Wat jouw wensen op het gebied van onderkelderen of de fundering van jouw huis ook zijn, wij staan tot je dienst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Schakel ons in voor een particulier of zakelijk project

Heb je als particulier interesse in het onderkelderen van jouw huis of zou je ons specialisten willen inschakelen voor een zakelijk project? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en stuur een e-mail naar info@vanscheppingenbeton.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer inzicht in de kosten.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.