Reageer op de vacature timmerman in Mijdrecht

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Vacature betontimmerman Mijdrecht

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière, reageer dan op onze vacature voor timmerman op het gebied van beton, in Mijdrecht, regio Utrecht. Ons bedrijf in Mijdrecht is namelijk doorlopend op zoek naar betontimmermannen. Vandaar dat ons bedrijf in Mijdrecht regelmatig een vacature voor betontimmerman heeft. Ook voor een leerling-timmerman hebben wij meestal een vacature bij ons bedrijf in regio Utrecht. Ben je timmerman, gespecialiseerd in betonwerken, dan vind je bij ons bedrijf in Mijdrecht, nabij Utrecht, zeker een leuke nieuwe baan, dankzij onze vacature voor timmerman, betontimmerman of leerling-timmerman.

Deze functie-eisen staan er in onze vacature voor timmerman in Mijdrecht, regio Utrecht

Bij R. van Scheppingen Beton B.V. in Mijdrecht, regio Utrecht, streven we altijd naar een hoge kwaliteit. Daarom stellen we altijd duidelijke functie-eisen op in onze vacature voor betontimmerman, leerling-timmerman of een ander soort timmerman, als ons bedrijf in Mijdrecht, regio Utrecht, er een opstelt. Zo vinden we het belangrijk dat sollicitanten aantoonbare relevante werkervaring hebben. Ook moet je oplossingsgericht zijn en klantgericht werken. Hierbij is het belangrijk dat je op een goede manier communiceert met de klant, in foutloos Nederlands. Verder is het belangrijk dat je beschikt over een VCA-certificaat, of dat je bereid bent om deze te halen. Solliciteer je op een vacature voor leerling-timmerman bij ons als aannemer in funderingswerken in Mijdrecht? Dan is het fijn als je ook andere opleidingen wilt volgen. Ook is het een pré als je een B-rijbewijs hebt, en het zou helemaal mooi zijn als je ook over een E-rijbewijs beschikt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Dit bieden we je als je reageert op onze vacature voor timmerman in Mijdrecht, regio Utrecht

R. van Scheppingen B.V. uit Mijdrecht is aangesloten bij het CAO voor de bouwsector, waardoor een marktconform salaris gegarandeerd is. Verder heb je bij ons een uitdagende baan en leuke collega’s. Als je reageert op een vacature voor betontimmerman of leerling-timmerman bij ons bedrijf in Mijdrecht, regio Utrecht, ga je een mooie toekomst tegemoet en ontwikkel je jezelf in het uitvoeren van diverse betonwerkzaamheden. Heb je interesse in onze vacatures en ben je benieuwd of we momenteel vacatures beschikbaar hebben? Neem dan contact met ons op via info@vanscheppingenbeton.nl. Stuur dan ook meteen je CV mee. Dan bekijken we samen of we een geschikte vacature voor betontimmerman, leerling-timmerman of andersoortige timmerman open hebben staan bij ons bedrijf in Mijdrecht, regio Utrecht.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.