Reageer op de vacature timmerman in Mijdrecht

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Vacature betontimmerman Mijdrecht

Reageer op onze vacature voor een timmerman met een specialisatie in beton in Mijdrecht, regio Utrecht, als jij klaar bent voor een nieuwe stap in jouw carrière. Wij zijn doorlopend op zoek naar een betontimmerman met onze vacature. Ben jij nog een leerling-timmerman en zoek jij een vacature? Ook dan kun je meestal bij ons terecht. Je vindt zeker een leuke nieuwe baan, dankzij onze vacature voor timmerman, betontimmerman of leerling-timmerman.

Is onze vacature voor een timmerman iets voor jou?

Bij R. van Scheppingen beton B.V. streven we altijd naar een hoge kwaliteit van onze betonconstructies. Je vindt daarom duidelijke functie-eisen voor onze vacature voor een betontimmerman, leerling-timmerman of een ander soort timmerman. Heb jij als sollicitant al aantoonbare werkervaring? Dan heb jij bij ons een streepje voor. Daarnaast is het belangrijk dat jij oplossingsgericht bent ingesteld en klantgericht te werk gaat. Hierbij staat centraal dat je op een goede manier communiceert met de klant, in foutloos Nederlands.

Blijf jezelf ontwikkelen met onze vacature voor een leerling-timmerman

Ben jij in het bezit van een VCA-certificaat? Als je deze niet hebt, maar wel bereid bent om deze te halen, pas je perfect binnen onze vacature voor een betontimmerman. Ben je van plan om te solliciteren op de vacature voor leerling-timmerman bij ons als aannemer in funderingswerken? Dan is het fijn als je ook andere opleidingen wilt volgen. Daarbij is het een pré als je een B-rijbewijs hebt en deze eventueel met een E-rijbewijs hebt uitgebreid.

Wat mag je van ons verwachten wanneer je solliciteert?

R. van Scheppingen B.V. uit Mijdrecht is aangesloten bij de cao voor de bouwsector, waardoor een marktconform salaris gegarandeerd is. Verder profiteer je bij ons van een uitdagende baan en leuke collega’s. Als je reageert op een vacature voor betontimmerman of leerling-timmerman, ga je een mooie toekomst tegemoet en ontwikkel je jezelf in het uitvoeren van diverse betonwerkzaamheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Solliciteer vandaag nog en zet de volgende stap in jouw carrière

Heb je interesse in onze vacatures en ben je benieuwd of we momenteel vacatures beschikbaar hebben? Neem dan contact met ons op via info@vanscheppingenbeton.nl. Stuur dan ook meteen je cv mee. Dan bekijken we of we een geschikte vacature voor betontimmerman, leerling-timmerman of andersoortige timmerman open hebben staan zodat jij binnenkort aan de slag gaat met funderingsbekisting en andere gespecialiseerde werkzaamheden.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.