Onderkelderen / funderingsherstel

0297-288362

Home » Onderkelderen / funderingsherstel

Het realiseren van betonkelders is specialistisch werk dat zorgvuldig moet gebeuren. Omdat een kelder per definitie ondergronds ligt is deze, zeker in de Nederlandse bodem, erg gevoelig voor vocht. R. van Scheppingen Beton B.V. kan elke betonnen kelder herstellen of realiseren. Daarbij bouwen we op uitgebreide ervaring, niet alleen in betonbouw maar ook in water-gerelateerde projecten. Wij realiseren en renoveren met regelmaat objecten die blootstaan aan water en waarbij vochtbestendigheid een grote rol speelt.
De grootste uitdaging die de bouw van betonkelders anders maakt dan die van bovengrondse betonnen constructies is vocht. Vocht is vervelend om in je kelder te krijgen. Het beperkt de gebruiksmogelijkheden, maar dat is niet het enige. Als het vocht tot in je kelder doordringt, dringt het waarschijnlijk ook door tot in het beton zelf, waar het het wapeningsijzer aan zal tasten
R. van Scheppingen Beton B.V. realiseert duurzame betonkelders waar goed ingesloten wapeningsijzer niet door vocht wordt aangetast en jij als eindgebruiker volop gebruiksmogelijkheden hebt. Voortaan gebruikt je jouw betonnen kelder probleemloos voor opslag of als kantoor.

Laat je betonkelder door ons realiseren

Wij beheersen alle facetten van betonbouw met als specialisme betonbouw in de nabijheid van water. Dat maakt ons de aangewezen partij om jouw betonkelder te realiseren of jouw bestaande kelder te renoveren. Voor dat laatste komen we graag ter plekke kijken om een onderbouwd advies te geven. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent en kunnen we een realistisch perspectief schetsen van het project. We leveren een gebruiksklare betonnen kelder op die nog vele jaren meegaat. Maakt u gebruik van de ruimte in jouw kelder door vochtproblemen of andere gebreken in de ban te doen en ga in zee met dé aannemer voor betonkelders. Je kan contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@vanscheppingenbeton.nl of ons contactformulier in te vullen.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.