Betonmortel

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Betonmortel

Wanneer je ons inschakelt voor diverse beton- of funderingswerkzaamheden, werkt R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht met variërende soorten betonmortel. Zo is het mogelijk om te kiezen voor gekleurd beton. Hiermee geef je jouw constructie een eigentijdse uitstraling. Welke betonmortel het beste bij jouw project past, is van vele factoren afhankelijk. We vertellen je hier graag meer over.

Welke betonmortel past het beste bij jouw bouwproject?

Heb jij een project in bijvoorbeeld de droge waterbouw in gedachten? Dan is het belangrijk dat ons team een passende betonmortel selecteert voor de constructie. Hierdoor reken je zo lang mogelijk op een stevige constructie. Zo profiteer je met een speciale betonmortel bijvoorbeeld van een resistentie tegen dooizout zodat dit niet inwerkt op de constructie. Daarnaast kun je onder andere kiezen voor gewapend beton. Twijfel je welke betonmortel de beste keuze is? Reken op ons ervaren team aan betonspecialisten om je hier kundig over te adviseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Vertel ons meer over jouw project

Bovenstaande opties zijn niet de enige soorten betonmortel die we voor jou klaar hebben staan. Ontdek meer over de uiteenlopende mogelijkheden van de constructies van R. van Scheppingen beton B.V. en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Heb je specifieke vragen over onze betonconstructies? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar info@vanscheppingenbeton.nl.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.