Betonbouw door ons bedrijf in Mijdrecht

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Betonbouw

Betonbouw is vakwerk. Dat blijkt wel uit de vele renovatie- en herstelprojecten die R. van Scheppingen Beton B.V. uitvoert. Wij herstellen funderingen, storten vloeren en realiseren betonconstructies. Met een goed plan, wapeningsijzer van goede kwaliteit en deugdelijke bekisting maken wij duurzame betonconstructies. Onze werkterreinen zijn de waterbouw, woningen, kantoren en overige zakelijke objecten. Jouw project door ons laten uitvoeren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies over de mogelijkheden.

Duurzame betonbouw in Mijdrecht en omstreken

Kwaliteit is leidend bij al ons constructie-, herstel- en renovatiewerk. Dat betekent deugdelijke betonconstructies die niet vatbaar zijn voor betonrot. Dit bereiken wij door beton van goede kwaliteit te gebruiken. Zo krijgt vocht geen enkele kans om door te dringen tot het wapeningsijzer middels kademuren. Ook bij het aanbrengen van bekisting leveren wij uiteraard vakwerk. Dit draagt tevens bij aan een toekomstgerichte betonconstructie die weinig onderhoud behoeft en nog vele tientallen jaren meegaat. Wanneer wij een project uitvoeren, is vakwerk in betonbouw vanzelfsprekend.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Specialist in betonbouw

R. van Scheppingen Beton uit Mijdrecht is specialist in betonbouw. Dat betekent dat wij alle facetten van betonconstructie beheersen, zowel ten behoeve van nieuwe objecten, zoals betonkelders, als voor het herstel van bestaande objecten. Kwaliteit is niet alleen leidend in het werk dat wij opleveren, maar ook in de manier waarop wij werken. Dat betekent duidelijke communicatie en korte lijnen. Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om. Wij spannen ons maar al te graag in om jou als opdrachtgever tevreden te stellen over het resultaat. Voor het maken van een persoonlijke afspraak mail je ons op info@vanscheppingenbeton.nl of vult je ons contactformulier in. Wij horen graag meer over jouw project. Zo kunnen wij direct voor je een beeld schetsen van onze diensten.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid