Betonconstructies in of nabij Utrecht

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Betonbouw

Het aanleggen van betonconstructies in uw woning of bedrijfspand in bijvoorbeeld Utrecht is vakwerk. Dat blijkt wel uit de vele renovatie- en herstelprojecten die R. van Scheppingen Beton B.V. uit Mijdrecht uitvoert. Ons bedrijf in regio Utrecht herstelt en bouwt diverse betonconstructies, zoals funderingen, het storten van vloeren en het realiseren van betonconstructies. Met een goed plan, wapeningsijzer van goede kwaliteit en deugdelijke bekisting maakt ons bedrijf duurzame betonconstructies. Onze werkterreinen zijn de waterbouw, woningen, kantoren en overige zakelijke objecten.

Kwalitatieve betonconstructies in de hele regio Utrecht

Kwaliteit is leidend bij al onze constructie-, herstel- en renovatiewerk. Dat betekent deugdelijke betonconstructies zoals betonnen bruggen, die niet vatbaar zijn voor betonrot. Dit bereiken wij door beton van goede kwaliteit te gebruiken. Zo krijgt vocht geen enkele kans om door te dringen tot het wapeningsijzer. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij kademuren, die anders instorten. Ook bij het aanbrengen van bekisting leveren wij uiteraard vakwerk. Dit draagt tevens bij aan een toekomstgerichte betonconstructie die weinig onderhoud behoeft en nog vele tientallen jaren meegaat. Wanneer ons bedrijf een project met betonconstructies uitvoert in regio Utrecht, is vakwerk in betonbouw vanzelfsprekend. Kwaliteit is niet alleen leidend in het werk dat wij opleveren, maar ook in de manier waarop wij werken. Dat betekent duidelijke communicatie en korte lijnen bij het realiseren van particuliere betonwerken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Schakel dé specialist in betonbouw in

R. van Scheppingen Beton B.V., hét bedrijf uit Mijdrecht in betonconstructies, is dé specialist in betonbouw in regio Utrecht. Dat betekent dat wij alle facetten van betonconstructie beheersen. Wij realiseren diverse objecten, zoals betonkelders. Ook kunt u ons inschakelen voor het herstel van bestaande objecten. Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om. Wij spannen ons maar al te graag in om jou als opdrachtgever tevreden te stellen over het resultaat. Voor het maken van een persoonlijke afspraak mail je ons op info@vanscheppingenbeton.nlof vult je ons contactformulier in. Zo schetsen we direct voor je een beeld van onze diensten.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.