Kademuren

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Kademuren

Dat het herstellen van kademuren een uitdaging is, blijkt wel uit diverse renovatieprojecten uit het verleden. Kies daarom voor het vakwerk van R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht. Wij zijn experts in het realiseren van duurzame, waterbestendige en waterdichte constructies voor elke kade. Onze specialisten maken een waterkering die zijn functie tientallen jaren lang probleemloos vervult. Daarbij vergeten wij ook de uitstraling niet. Als opdrachtgever bepaal jij hoe het eindresultaat eruit moet komen te zien.

Kademuren bouwen is vakwerk

Onze specialiteit is het realiseren van waterbestendige en waterdichte betonconstructies, waaronder kademuren en betonnen bruggen. Bij deze muren en brugconstructies gaat het om beton dat aan bijzondere omstandigheden blootstaat. Beton is van zichzelf goed bestand tegen water, maar niet waterdicht. Het materiaal is van nature poreus, waardoor water er geleidelijk in doordringt. Dat is niet schadelijk voor het beton zelf, maar wel voor het wapeningsijzer dat erin zit. Daar houden wij uiteraard rekening mee, door vakwerk te leveren. Zo worden veelvoorkomende problemen voorkomen. Waar nodig realiseren wij een waterdichte waterkering zoals een damwandconstructie als aanvulling op de kademuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Laat de kademuren in uw gemeente vakkundig repareren

Graag bouwt R. van Scheppingen beton B.V. voor een project in de droge waterbouw nieuwe kademuren en waterkeringen. Ook voor de renovatie of het herstel van bestaande keringen benader je ons. Ben je op zoek naar een betonspecialist voor een kademuur of andere soort waterkering? Neem gerust contact met ons op via info@vanscheppingenbeton.nl of het contactformulier. We beantwoorden graag al je vragen en sturen je desgewenst een vrijblijvende offerte op maat.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.