Constructie van kademuren door ons in Mijdrecht

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Kademuren

Dat de constructie van kademuren een uitdaging is, blijkt uit diverse renovatieprojecten. Soms is herstel van een kademuur sneller nodig dan gehoopt, omdat er verzakkingen optreden. Kies daarom voor het vakwerk van R. van Scheppingen Beton B.V. uit Mijdrecht. Wij zijn experts in het realiseren van duurzame, waterbestendige en waterdichte betonconstructies. Wij maken een waterkering die zijn functie tientallen jaren lang probleemloos vervult. Daarbij vergeten wij ook de uitstraling niet. Als opdrachtgever bepaal jij hoe het eindresultaat eruit moet komen te zien. Een fraaie afwerking kun je ons zeker toevertrouwen!

Kademuren bouwen is vakwerk

Onze specialiteit is waterbestendige en waterdichte betonconstructies, waaronder kademuren en betonnen bruggen. Kortom: beton dat aan bijzondere omstandigheden blootstaat. Op zich is beton van zichzelf goed bestand tegen water. Beton is echter niet standaard waterdicht. Het materiaal is van nature poreus, waardoor water er geleidelijk in doordringt. Dat is niet schadelijk voor het beton zelf, maar wel voor het wapeningsijzer. Daar houden wij uiteraard rekening mee, door vakwerk te leveren waarbij zeker geen voor de hand liggende kwalen optreden. Waar nodig realiseren wij een waterdichte waterkering, maar altijd levert ons bedrijf uit Mijdrecht duurzame kademuren op die niet gaan verzakken en die slechts minimaal onderhoud nodig hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Renovatie van kademuren

Graag bouwt R. van Scheppingen Beton B.V. voor jouw droge-waterbouwproject nieuwe kademuren en waterkeringen. Ook de renovatie of het herstel van bestaande keringen pakken wij graag op. Daarmee worden eventuele problemen, zoals verzakkingen of scheuren, direct en permanent verholpen. De aanpak bij renovatieprojecten verschilt van die bij de constructie van nieuwe kademuren, maar het resultaat is hetzelfde: een duurzame muur of waterkering die nog vele jaren meegaat en in de tussentijd onderhoudsarm is. Ben je op zoek naar betonspecialist voor een kademuur of andere soort waterkering? Neem gerust contact met ons op via info@vanscheppingenbeton.nl of het contactformulier. We beantwoorden graag al je vragen en sturen je desgewenst een offerte op maat.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.