Laat een betonnen brug bouwen door ons in Mijdrecht

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Betonnen brug

Beton is een veelgebruikt materiaal voor bruggen, maar de totstandkoming van een betonnen brug is niet vanzelfsprekend. In theorie gaat een betonnen brug een eeuw mee, maar deze moet dan wel vakkundig gebouwd zijn. Deze bouw laat je dan ook met een gerust hart over aan R. van Scheppingen Beton B.V. uit Mijdrecht. Wij realiseren duurzame betonnen constructies in en aan het water, waaronder kademuren, (kelder)funderingen en bruggen. Je kunt bij ons rekenen een stevige brug die relatief onderhoudsarm is.

De maatwerkconstructie van een betonnen brug

Bij het realiseren van een betonnen brug komt een vergevorderde expertise kijken. Er is bijvoorbeeld algemene kennis van betonbouw vereist, naast kennis van waterbouw, weerbestendigheid en draagkracht. Dankzij onze ruime ervaring in de constructie van betonnen bruggen en het leveren van vakwerk, leveren wij een onderhoudsarme brug op die meer dan een leven lang meegaat. Met gedegen bouwtechnieken haal jij het meeste uit de minimale onderhoudsvereisten van betonbouw.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Neem contact op voor betonconstructies

Wij realiseren betonnen bruggen en bijvoorbeeld kademuren in opdracht van zowel ingenieursbureaus als aannemers in de regio Mijdrecht. Voor al onze klanten hanteren wij dezelfde, duidelijke werkwijze. Korte lijnen, duidelijke afspraken en vakwerk zijn de basis van al onze werkzaamheden. Ongeacht wat voor betonnen brug je graag gerealiseerd ziet, je kan de klus zeker overlaten aan R. van Scheppingen Beton B.V. Tijdens een persoonlijk gesprek doen wij je graag een voorstel en geven we je meer informatie over onze eerdere werken. Neem voor het plannen van een afspraak contact met ons op via info@vanscheppingenbeton.nl. Je kunt ook ons contactformulier invullen als je vragen hebt of een offerte wilt aanvragen. Wil je meer informatie over een ander type project, zoals de constructie van een betonkelder of fundering? Ook dan staan we je uiteraard graag te woord.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.