Betonnen brug

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Betonnen brug

Beton is een veelgebruikt materiaal voor bruggen, maar het realiseren van een betonnen brug is een zeer groot project. In theorie gaat een betonnen brug een lange tijd mee, maar deze moet dan wel vakkundig gebouwd zijn. De bouw van zo’n bouwwerk laat je dan ook met een gerust hart over aan R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht. Wij realiseren duurzame betonnen constructies in en aan het water, waaronder (kelder)funderingen en bruggen. Je kunt bij ons rekenen een stevige brug die relatief onderhoudsarm is.

De maatwerkconstructie van een betonnen brug

Bij het realiseren van een betonnen brug komt een vergevorderde expertise kijken. Er is bijvoorbeeld algemene kennis van betonconstructies vereist. Daarnaast is kennis van waterbouw, weerbestendigheid en draagkracht nodig. Dankzij onze ruime ervaring in de constructie van bruggen en het leveren van vakwerk, leveren wij een onderhoudsarme brug op die meer dan een leven lang meegaat. Met gedegen bouwtechnieken haal jij het meeste uit de minimale onderhoudsvereisten van betonbouw voor jouw brugconstructie. Je schakelt ons als aannemer in voor het realiseren van bruggen en kademuren. Voor al onze klanten hanteren wij dezelfde, duidelijke werkwijze. Korte lijnen, duidelijke afspraken en vakwerk van onze timmermannen vormen de basis van al onze werkzaamheden. Als je zelf aan de slag wilt met een constructie, vind je bij ons diverse vacatures voor een timmerman.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Neem contact op voor betonconstructies

Ongeacht wat voor betonnen brug je graag gerealiseerd ziet, je kan de klus zeker overlaten aan R. van Scheppingen beton B.V. Tijdens een persoonlijk gesprek doen wij je graag een voorstel en geven we je meer informatie. Neem voor het plannen van een afspraak contact met ons op via info@vanscheppingenbeton.nl. Je kunt ook ons contactformulier invullen als je vragen hebt of een offerte wilt aanvragen. Wil je meer informatie over een ander type project, zoals de constructie van een betonkelder of fundering? Ook dan staan we je uiteraard graag te woord.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.