Prefab vloer van ons bedrijf in Mijdrecht

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Prefab vloer

Het gebruik van een prefab vloer maakt het (ver)bouwen van gebouwen sneller en efficiënter. In de bouw tellen snelheid en efficiëntie immers écht. Een object moet zo snel en voordelig mogelijk worden gerealiseerd, uiteraard zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt. R. van Scheppingen Beton B.V. uit Mijdrecht is specialist in allerhande betonconstructies en betonbouw en werkt onder meer met prefab vloerplaten. Bij elk project nemen we het hele proces voor onze rekening. We zorgen dat de prefab vloerdelen op de bouwplaats komen en daar vakkundig worden toegepast.

Kies voor een prefab vloer of maatwerk

Prefab vloeren zijn een relatief nieuw fenomeen, in vergelijking met de traditionele manier van vloeren bouwen en algehele betonbouw. In dat laatste geval wordt er wapening en bekisting aangebracht, waar dan beton in wordt gestort. Prefab betondelen worden elders in grote aantallen geproduceerd en op de bouwplaats op hun plek gehesen, zodat de betonvloer direct kan worden gelegd. Dit is dus minder tijdrovend, maar ook minder flexibel. Wij beheersen uiteenlopende facetten van betonbouw en doen dat waar het project om vraagt. Voor maatwerk draaien wij onze hand dus ook niet om; complexe verbouwingen en renovaties, bijvoorbeeld funderingen van huizen op maat, zijn voor ons bekend terrein. Laat je door ons adviseren of je een maatwerk- of prefab vloer nodig hebt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Laat ons je vloer vakkundig realiseren

Stevige, duurzame vloeren bouwen waarop je vele tientallen jaren kunt rekenen, is de kernkwaliteit van R. van Scheppingen Beton B.V. Wat wij maken is het gevolg van zorgvuldig vakwerk. Dat is bij een prefab vloer zeker niet minder het geval dan bij maatwerk dat wij leveren in de regio Mijdrecht. Vakmanschap en oog voor detail blijken uit onze hele aanpak. Wij houden van heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zoek je een aannemer die prefab vloeren kan maken en toepassen voor particulieren of bedrijven? Of wil je gedegen projectadvies van een specialist in betonbouw? Stuur ons dan een bericht via info@vanscheppingenbeton.nl of het contactformulier.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.