Prefab vloer

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Prefab vloer

Het gebruik van een prefab vloer maakt het leggen van vloeren sneller en efficiënter. Bij het aanpakken van je woning of bedrijfspand tellen snelheid en efficiëntie immers écht. Een object als een vloer dient zo snel en voordelig mogelijk te worden gerealiseerd, uiteraard zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt. R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht is specialist in allerhande constructies van beton en werkt onder meer met prefab vloerplaten. Bij elk project nemen we het hele proces voor onze rekening. We zorgen ervoor dat de delen van je prefab vloer op de juiste manier worden aangeleverd en vervolgens vakkundig worden toegepast.

Kies voor een prefab vloer mét maatwerk

Prefab vloeren zijn een relatief nieuw fenomeen, in vergelijking met de traditionele manier van vloeren bouwen en algehele betonbouw. In dat laatste geval wordt er wapening en bekisting aangebracht, waar beton in wordt gestort. Prefab betondelen worden elders in grote aantallen geproduceerd en op de bouwplaats op hun plek gehesen, zodat de betonvloer direct kan worden gelegd. Dit is dus minder tijdrovend, maar ook minder flexibel. Vertrouw op onze specialisatie en beheersing van uiteenlopende facetten van betonbouw om altijd te doen waar het project om vraagt. Voor maatwerk draaien wij onze hand dus ook niet om; complexe verbouwingen en renovaties, bijvoorbeeld funderingen van jouw huis, zijn voor ons bekend terrein. Laat je door ons adviseren over de beste oplossing; een maatwerk- of prefab vloer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Laat ons je vloer vakkundig realiseren

Stevige, duurzame vloeren bouwen waarop je vele tientallen jaren kunt rekenen, is de kernkwaliteit van R. van Scheppingen beton B.V. Wat wij maken, is het resultaat van zorgvuldig vakwerk. Dat is bij een prefab vloer zeker niet minder het geval dan bij maatwerk dat wij leveren. Vakmanschap en oog voor detail blijken uit onze volledige aanpak. Zoek je een aannemer die jouw prefab vloer kan maken en toepassen voor particulieren of bedrijven? Of wil je gedegen projectadvies van een specialist in betonbouw? Stuur ons dan een bericht via info@vanscheppingenbeton.nl of via het contactformulier.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.