Alle diensten in Mijdrecht voor de fundering van je huis

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Fundering huis

Wanneer je problemen hebt met de fundering van je huis in de regio Mijdrecht of een nieuw stuk fundering nodig hebt voor een aanbouw, komt het aan op vakwerk. Bij funderingsherstel is het oplossen van het probleem en het voorkomen van nieuwe problemen het uitgangspunt. Terwijl je bij een aanbouw natuurlijk ook op de kwaliteit van het geleverde werk moet kunnen vertrouwen. R. van Scheppingen Beton B.V. is specialist is duurzame betonconstructies en funderingen. Daarbij bouwen wij expliciet duurzaam. Wat wij maken, is onderhoudsarm en gaat tientallen jaren mee.

​Duurzame fundering onder je huis

Wij spreken over duurzaam bouwen en duurzame constructies. Daarmee bedoelen we vooral de levensduur van de objecten die we realiseren. Bij de fundering onder je huis is dat niet anders. Sterker nog: als er één onderdeel van je woning is dat lang mee moet gaan, is het de fundering. Een slechte fundering is tenslotte een bedreiging voor je hele huis. Daarom leveren wij een fundering op van hoogwaardig beton, die niet vatbaar is voor de kwalen die na lange tijd kunnen opspelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Aan de slag met de fundering van je huis

Vanwege de moeilijke bereikbaarheid, de blootstelling aan vocht en de hoge belasting is werken aan de fundering van een huis specialistisch werk, waarbij de kwaliteit van het afgeleverde werk een wereld van verschil maakt in het uiteindelijke resultaat. Wij nemen je graag mee in onze werkwijze en aanpak voor jouw specifieke project. Zo vorm je je al vroeg een beeld van het uiteindelijke resultaat. Heb je een specialist nodig voor een nieuwe fundering voor je huis of ander object in Mijdrecht en omgeving? Wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op via info@vanscheppingenbeton.nl of door ons contactformulier in te vullen. Op verzoek sturen we je graag een offerte op maat toe.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid