Een duurzame fundering voor je huis

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Fundering huis

Is er reparatie nodig is aan de fundering van je huis in regio Mijdrecht, of heb je een nieuwe fundering nodig hebt? Dan komt het aan op vakwerk. R. van Scheppingen beton B.V. is specialist in constructies van beton en funderingen. Daarbij bouwen wij expliciet duurzaam. Wat wij maken, is onderhoudsarm en gaat tientallen jaren mee.

De voordelen van een duurzame fundering onder je huis

Wij richten ons te allen tijde op duurzaam bouwen en duurzame constructies, zoals funderingen en betonkelders. Daarmee bedoelen we vooral de levensduur van de objecten die we realiseren. Bij de fundering onder je huis is dat niet anders. Sterker nog: als er één onderdeel van je woning is dat lang mee dient te gaan, is het de fundering. Een slechte fundering is tenslotte een bedreiging voor je hele huis. Daarom vertrouw je op ons voor de levering van een fundering op van hoogwaardige betonmortel, die niet vatbaar is voor de kwalen die na lange tijd opspelen. Indien je toch grote problemen ervaart, zoals verzakking van een vloer, grijpen we ook graag in met onze kennis.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Vertrouw op ons voor een goede fundering

Vanwege de slechte bereikbaarheid, de blootstelling aan vocht en de hoge belasting, is de aanleg of de reparatie van de fundering van een huis specialistisch werk dat je laat uitvoeren door een aannemer in funderingswerken. Wij nemen je graag mee in onze werkwijze voor jouw specifieke project in gespecialiseerde betonwerken. Heb je een specialist nodig voor een nieuwe fundering voor je huis? Neem contact met ons op via info@vanscheppingenbeton.nl of door het contactformulier in te vullen. Op verzoek sturen we je graag een vrijblijvende offerte toe.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.