Een duurzame fundering voor je huis

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Fundering huis

Wanneer je problemen hebt met de fundering van je huis in de regio Mijdrecht of een nieuw stuk fundering nodig hebt voor een aanbouw, komt het aan op vakwerk. Bij funderingsherstel is het oplossen van het probleem en het voorkomen van nieuwe problemen de uitgangspunten. Terwijl je bij een aanbouw natuurlijk ook op de kwaliteit van het geleverde werk moet kunnen vertrouwen. R. van Scheppingen Beton B.V. is specialist in betonconstructies en funderingen. Daarbij bouwen wij expliciet duurzaam. Wat wij maken, is onderhoudsarm en gaat tientallen jaren mee.

Duurzame fundering onder je huis

Wij richten ons te allen tijde op duurzaam bouwen en duurzame constructies, zoals funderingen en betonkelders. Daarmee bedoelen we vooral de levensduur van de objecten die we realiseren. Bij de fundering onder je huis is dat niet anders. Sterker nog: als er één onderdeel van je woning is dat lang mee moet gaan, is het de fundering. Een slechte fundering is tenslotte een bedreiging voor je hele huis. Daarom leveren wij een fundering op van hoogwaardig beton, die niet vatbaar is voor de kwalen die na lange tijd kunnen opspelen. Indien er toch grote problemen zijn, zoals verzakking van een woning, grijpen we ook graag in met onze kennis in funderingsherstel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Aan de slag met de fundering van je huis

Vanwege de moeilijke bereikbaarheid, de blootstelling aan vocht en de hoge belasting, is de aanleg of het herstel van de fundering van een huis specialistisch werk. Hierbij maakt de kwaliteit van het afgeleverde werk een wereld van verschil in het uiteindelijke resultaat. Wij nemen je graag mee in onze werkwijze en aanpak voor jouw specifieke project in de woningbouw. Heb je een specialist nodig voor een nieuwe fundering voor je huis of andere constructie in Mijdrecht en omgeving? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op via info@vanscheppingenbeton.nl of door het contactformulier in te vullen. Op verzoek sturen we je graag een vrijblijvende offerte toe.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.