Verzakte vloer herstellen

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Verzakte vloer herstellen

Het is belangrijk om een verzakte vloer direct te herstellen, omdat verzakkingen het hele object en de toegankelijkheid hiervan acuut bedreigen. R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht is specialist in betonbouw heeft veel ervaring met het herstellen van verzakte vloeren. Met vakkennis en vakwerk herstellen wij een verzakte vloer op duurzame wijze, zodat nieuwe ingrepen voorlopig niet nodig zijn. Daar knapt je pand direct van op. Je hebt de zekerheid dat het probleem blijvend verholpen is.

Schakel onze ervaren vakmensen in om je verzakte vloer te herstellen

Wanneer we als aannemer in funderingswerken een verzakte vloer herstellen, is er iets grondig misgegaan. Voor jouw gemoedsrust is het beter om de oorzaak te kennen en te weten dat je je hier in het vervolg geen zorgen meer over hoeft te maken. Afhankelijk van het soort houten vloer of betonvloer kan een verzakking in de vloer verschillende oorzaken hebben, zoals slecht beton, rot hout of vocht dat doordringt in de fundering. In het laatste geval zal de fundering ook moeten worden meegenomen in de herstelwerkzaamheden. Het goede nieuws is dat wij ook beschadigde bekistingen herstellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Laat jouw herstelwerkzaamheden aan ons over

Een verzakte vloer of fundering laten herstellen of vervangen is geen klus die kan wachten, schakel ons daarom snel in. Met onze vakkundige betonwerken is veel te bereiken, maar we zullen altijd duidelijk zijn over de omvang en het resultaat van de herstelwerkzaamheden. Zoek je op korte termijn een aannemer om een verzakte vloer aan te pakken? Wij gaan graag voor je aan de slag. Voordat we dat doen, sturen we je een offerte op maat. Neem daarvoor contact op met ons via info@vanscheppingenbeton.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.