Verzakte vloer door ons in Mijdrecht laten herstellen

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Verzakte vloer herstellen

Omdat verzakkingen het hele object en de begaanbaarheid acuut bedreigen, is het zaak om een verzakte vloer direct te herstellen. R. van Scheppingen Beton B.V. uit Mijdrecht is specialist in betonbouw en in het bijzonder het herstellen van verzakte vloeren en beschadigde funderingen. Met vakkennis en vakwerk herstellen wij een verzakte vloer op duurzame wijze, zodat nieuwe ingrepen voorlopig niet nodig zijn. Daar knapt je pand direct van op, evenals je nachtrust. Je hebt de zekerheid dat het probleem blijvend verholpen is.

Laat ons je verzakte vloer herstellen

Wanneer we een verzakte vloer herstellen, is er iets grondig misgegaan. Voor jouw gemoedsrust is het beter om de oorzaak te kennen en te weten dat je je hier in het vervolg geen zorgen meer over hoeft te maken. Afhankelijk van het soort vloer kan een verzakking in de vloer verschillende oorzaken hebben, zoals slecht beton, rot hout of vocht dat doordringt in de fundering. In het laatste geval zal de fundering ook moeten worden meegenomen in de herstelwerkzaamheden. Het goede nieuws is dat wij ook beschadigde funderingen herstellen. Indien nodig combineren we een verzakte vloer herstellen met het renoveren van de fundering.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Direct een verzakte vloer herstellen

Een verzakte vloer herstellen of vervangen is geen klus die nog even kan wachten. Neem daarom snel contact op met R. van Scheppingen Beton B.V. en we kunnen je direct meer vertellen over de aard en de omvang van de herstelwerkzaamheden. Met vakmanschap is veel te bereiken, maar we zullen altijd duidelijk zijn over de omvang en het resultaat van de herstelwerkzaamheden. Zoek je op korte termijn een aannemer in de regio Mijdrecht om een verzakte vloer te herstellen? Wij gaan graag voor je aan de slag. Voordat we dat doen, sturen we je een offerte op maat. Neem daarvoor contact op met ons via info@vanscheppingenbeton.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.