Een gevlinderde betonvloer van ons bedrijf in Mijdrecht

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Gevlinderde betonvloer

Een gevlinderde betonvloer is van zichzelf mooi en is ook een prima ondergrond voor diverse andere vloeren. Zo’n vloer is sterk en veelzijdig en valt goed te combineren met vloerverwarming. Logisch dus dat je een betonnen vloer gevlinderd wil hebben. Dat vlinderen laat je met een gerust hart over aan onze specialisten van R. van Scheppingen Beton B.V. Als expert in betonbouw storten wij vloeren en leveren we deze op conform jouw wensen. Dat betekent dat we ook graag een gevlinderde betonvloer voor je realiseren in de regio Mijdrecht.

Wat is een gevlinderde betonvloer?

In feite is een gevlinderde betonvloer niets anders dan een gepolijste betonvloer. Het vlinderen maakt de vloer geheel egaal en licht glanzend met een wolkachtige structuur. Gebruikelijk is dat een goeddeels onafgewerkte betonvloer wordt voorzien van laminaat, tapijt of een andere dekvloer, al dan niet in combinatie met een tussenvloer. Juist omdat ‘kaal’ geen mooie vloer oplevert. Gevlinderd beton heeft een dermate hoog afwerkingsniveau dat deze als volwaardige vloer beschouwd kan worden. Een gevlinderde betonvloer is vooral erg praktisch en geschikt voor publieke ruimtes en interieur met een industrieel tintje.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Ga voor een kwalitatief hoogwaardige vloer

Een betonvloer storten of leggen, een complete verbouwing uitvoeren of een vloer afwerken door bijvoorbeeld te vlinderen is iets dat R. van Scheppingen Beton B.V. uit Mijdrecht graag doet. We hebben daarvoor alle expertise in huis en we stellen kwaliteit altijd voorop. Wij gaan altijd voor stevige en duurzame betonconstructies en funderingswerken, bijvoorbeeld in de woning- en utiliteitsbouw. Hier ben je niet alleen direct na de oplevering tevreden mee, maar je maakt er ook nog vele jaren gebruik van. Vraag een offerte aan of stel je vragen aan ons, wij helpen je graag verder. Wil je een nieuwe vloer laten storten en deze gevlinderd hebben? Of wil je een bestaande betonvloer laten vlinderen? Stuur ons een bericht via info@vanscheppingenbeton.nl of vul het contactformulier in.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.