Monoliet betonvloer laten leggen door ons in Mijdrecht

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Monoliet betonvloer

Een monoliet betonvloer is een slijtvaste en praktische vloer, die in diverse gebouwen en ruimtes goed tot zijn recht komt. Het realiseren van een monoliet betonvloer vergt enige ervaring in betonbouw, maar daarover beschikt R. van Scheppingen Beton B.V. uit Mijdrecht ruimschoots. De constructie van het object, het storten van een vloer en het afwerken van vloeren behoren tot onze specialismen. Kwaliteit is daarbij ons uitgangspunt. Zeker bij een monoliet betonvloer, waarbij een effen en egaal resultaat van groot belang is, gaan zorgvuldigheid en kwaliteit boven alles.

De voordelen van een monoliet betonvloer

Bij een monoliet betonvloer – ook wel bekend als een gevlinderde betonvloer – vindt de afwerking direct plaats op het beton, in plaats van dat er een aparte vloer bovenop het (ruwe) beton wordt aangebracht. Een praktische en ook duurzame oplossing, want vrijwel geen enkele vloer is zo slijtvast als een monolietvloer. Dat maakt het een geschikte oplossing voor publieke gebouwen en ruimtes. Ook voor industriële- en bedrijfstoepassingen is monoliet geschikt. Door de hardheid en slijtvastheid is het de ideale vloer in bijvoorbeeld een garage of loods.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Laat ons je betonvloer storten zoals jij het wenst

Wat voor betonnen vloer je ook in gedachten hebt, je kunt hem met een gerust hart laten storten door R. van Scheppingen Beton B.V. uit Mijdrecht. Dat mag een monolietvloer of zelfs een betonvloer zonder afwerking zijn. Want ook als je een aparte vloer op de betonnen onderlaag wil, dan telt de kwaliteit van de betonnen vloer eronder. En met die kwaliteit zit het bij ons goed, dat laten we je graag zien. Zoek je een partij in de regio Mijdrecht die een betonvloer kan storten of afwerken tot een monoliet betonvloer? Neem dan contact met ons op en stel je vragen, deel wat projectinformatie, vraag naar onze tarieven of vraag direct een offerte aan. Je bereikt ons via info@vanscheppingenbeton.nl of het contactformulier.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.