Woningreddende methode

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home ยป Woningreddende methode

Veel particulieren schakelen ons in om gebruik te maken van onze woningreddende methode. De Nederlandse bodem is relatief nat en biedt hierdoor kans op inklinken en verzakkingen. Reken daarom op de professionals van R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht om jouw huis te herstellen op basis van een woningreddende methode. Je profiteert bij ons van een jarenlange specialisatie op het gebied van beton en funderingswerken.

Wacht niet te lang met de inzet van een woningreddende methode

Onze woningreddende methode wordt onder andere ingezet wanneer er sprake is van negatieve kleef. Wanneer je merkt dat er vloerverzakking optreedt, kun je het beste direct handelen. Je schakelt dan onze specialisten in die jouw fundering met veel zorg herstellen. Zo gaat jouw fundering na deze behandeling de rest van je leven mee en heb je geen omkijken meer naar het onderhoud hiervan. Dit herstel vindt onder andere plaats middels de bekende tafel-methode. Ons team werkt dan vanuit jouw woning om de verzakking te verstellen en toekomstige problemen te voorkomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Neem contact met ons op voor een oplossing op maat

De fundering is het belangrijkste onderdeel van jouw huis. Schakel ons daarom vandaag nog in voor onze woningreddende methode om verzakking te voorkomen of te herstellen. Zo woon je nog jarenlang onbezorgd in jouw woning. Neem contact met ons op en vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@vanscheppingenbeton.nl voor een plan op maat.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.