Tafel-methode

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home ยป Tafel-methode

De tafel-methode is een van de populairste methodes voor het herstel van funderingen. R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht is jouw specialist op het gebied van de aanleg en het herstel van diverse funderingen. Vertrouw op ons ervaren team en onze diverse methodes zoals de tafel-methode om jou van een duurzame fundering te voorzien.

Hoe draagt de tafel-methode bij aan een stevige fundering?

Wanneer je ervoor kiest om ons aan de hand van de tafel-methode een fundering te laten realiseren, wordt er vanuit de woning zelf gewerkt. Ons team slaat nieuwe palen in de grond en giet hierover een nieuwe betonvloer. Zo is de fundering van jouw huis binnen de kortste keren weer sterk genoeg om een leven lang mee te gaan. Wil je liever een extra stevige fundering laten storten om bijvoorbeeld negatieve kleef tegen te gaan? Kies dan voor een fundering met heiwerk. Ons team denkt graag met je mee over welke methode het beste bij jouw bouw- of onderhoudsproject past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Neem contact met ons op over jouw bouwproject

Wat jouw bouw- of herstelplannen ook zijn, R. van Scheppingen beton B.V. is je graag van dienst. Je ontvangt bij ons altijd een gebruiksklare constructie die nog jarenlang meegaat. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor meer inzicht in de mogelijkheden en de te verwachten kosten. Heb je specifieke vragen over ons dienstenpakket of twijfel je of de tafel-methode bij jouw opdracht past? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@vanscheppingenbeton.nl.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.