Een fundering laten storten

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Fundering storten

Een fundering storten is misschien wel het belangrijkste onderdeel van elk bouwproject. Het is letterlijk de basis van een constructie. Wanneer dit niet goed gebeurt, heeft dit grote gevolgen. Daarom schakel je R. van Scheppingen Beton B.V. uit Mijdrecht in om een fundering te laten storten. Wij zijn gespecialiseerd in betonconstructies, in het bijzonder op plaatsen waar een hoge vochtbestendigheid gewenst is. Ook beschadigde funderingen herstellen wij, zodat het object er nog vele jaren probleemloos op rust.

Je fundering laten storten door vakbekwame specialisten

Een van onze specialismen is het herstellen van funderingen in de wijde omgeving van Mijdrecht. Door de beschadiging van een fundering kan een constructie verzakken of kunnen er vochtproblemen ontstaan. Vaak is de schade een gevolg van ondeugdelijke betonbouw, al dan niet in combinatie met leeftijd. Wij herstellen niet alleen de fundering, maar vervangen deze ook door een fundering van kwaliteitsbeton die niet snel door vocht zal worden aangetast. Een nieuwe fundering laten storten voorkomt in dit geval (verdere) schade aan het object en maakt de weg vrij voor eventuele andere renovatiewerkzaamheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Wil je een duurzame fundering laten storten? Neem contact met ons op

Voor ons is een fundering storten dagelijks werk en we bouwen bij ieder project expliciet duurzaam. Daarmee bedoelen we dat wij constructies bouwen die een leven lang meegaan en weinig onderhoud behoeven. Mits goed uitgevoerd, is beton daarvoor hét materiaal bij uitstek. Je fundering storten, een verbouwing en andere betonbouwprojecten pakken we graag op. Of het nu een beschadigde fundering of geheel nieuwe fundering met heiwerk betreft, je rekent altijd op het beste resultaat. Wil je een fundering laten storten en vraag je je af wat wij voor je kunnen betekenen wat betreft funderingsherstel? Mail ons dan via info@vanscheppingenbeton.nl of vul ons contactformulier in.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.