Een fundering door ons in Mijdrecht laten storten

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home ยป Fundering storten

Een fundering storten is misschien wel het belangrijkste onderdeel van elk bouwproject. Het is letterlijke de basis van een object, met de grootste gevolgen indien het niet goed gebeurt. Daarom schakel je R. van Scheppingen Beton B.V. in om een fundering te laten storten. Wij zijn gespecialiseerd in betonconstructies, in het bijzonder op plaatsen waar een hoge vochtbestendigheid gewenst is. Ook beschadigde funderingen herstellen wij zodat het object er nog vele jaren probleemloos op rust.

Laat je fundering storten door R. van Scheppingen

Een van onze specialismen is het herstellen van beschadigde funderingen in de regio Mijdrecht. Door de beschadiging kan een object verzakken of kunnen er vochtproblemen ontstaan. Vaak is de schade een gevolg van ondeugdelijke betonbouw, al dan niet in combinatie met leeftijd. Wij herstellen niet alleen de fundering, maar vervangen deze ook door een fundering van kwaliteitsbeton die niet snel door vocht zal worden aangetast. Een nieuwe fundering storten voorkomt in dit geval (verdere) schade aan het object en maakt de weg vrij voor eventuele andere renovatiewerkzaamheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Fundering laten storten? Neem contact op

Voor ons bedrijf uit Mijdrecht is een fundering storten dagelijks werk, waar we desondanks niet met minder zorg aan werken. Sterker nog: wij bouwen expliciet duurzaam. Daarmee bedoelen we dat wij dingen bouwen die een leven lang meekunnen en weinig onderhoud behoeven. Mits goed uitgevoerd is beton daarvoor het materiaal bij uitstek. Je fundering storten, een verbouwing en andere bouwprojecten pakken we graag op. Of het nu een beschadigde fundering of geheel nieuwe fundering met heiwerk betreft, wij storten een stevige fundering van kwaliteitsbeton waar een gebouw of object stevig op rust. Wil je een fundering storten en vraag je je af wat wij voor je kunnen betekenen wat betreft funderingherstel? Mail ons dan op info@vanscheppingenbeton.nl of vul ons contactformulier in. We gaan graag voor je aan de slag.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid