Een fundering laten storten

0297-288362

VCA gecertificeerd
Kwaliteit staat centraal
Wij vervullen jouw wensen

Home » Fundering storten

Een fundering laten storten is misschien wel het belangrijkste onderdeel van elk bouwproject. Het is letterlijk de basis van een constructie. Wanneer je dit niet goed laat doen, heeft dit grote gevolgen. Schakel daarom R. van Scheppingen beton B.V. uit Mijdrecht in om een fundering te laten storten. Je profiteert bij ons van een specialisatie in betonconstructies, in het bijzonder op plaatsen waar een hoge vochtbestendigheid gewenst is. Je vertrouwt ook op ons voor het herstel van beschadigde funderingen, zodat jouw object er nog vele jaren probleemloos op rust.

Je fundering laten storten door vakbekwame specialisten

Een van onze specialismen is funderingsherstel. Door de beschadiging van een fundering kan een constructie verzakken of kunnen er vochtproblemen ontstaan. Vaak is de schade een gevolg van ondeugdelijke betonbouw, al dan niet in combinatie met veroudering. Je rekent daarom niet alleen op ons voor het herstel van de verouderde fundering. Je schakelt ons team van vakmensen ook in om de fundering te vervangen door een fundering van kwaliteitsbeton die niet snel door vocht wordt aangetast. Een nieuwe fundering voorkomt in dit geval (verdere) schade aan het object en maakt de weg vrij voor eventuele andere renovatiewerkzaamheden, die wij vaak direct na het storten van de fundering uitvoeren. We laten je immers niet graag wachten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Neem contact met ons op voor een duurzame fundering

Voor ons is een fundering storten dagelijks werk en we bouwen bij ieder project op een duurzame manier. Daarmee reken je erop dat wij constructies bouwen die een leven lang meegaan en weinig onderhoud behoeven. Mits goed uitgevoerd, is beton daarvoor het materiaal bij uitstek. Het laten storten van een betonvloer, een verbouwing en andere betonbouwprojecten pakken we graag op. Betreft het een funderingsherstel in de kelder? Wens je juist een geheel nieuwe fundering met heiwerk? Je rekent bij ons altijd op het beste resultaat. Vraag je je af wat wij voor je kunnen betekenen, wat betreft funderingsherstel in regio Amsterdam? Mail ons dan via info@vanscheppingenbeton.nl of vul ons contactformulier in.

Benieuwd wat we nog meer kunnen betekenen?

Vraag je offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

R. van Scheppingen beton B.V.